Friday, November 17, 2017

Yunanistan Halkidiki’deki lüks villalara, Halkidikivilla.com’a hoşgeldiniz!


Yazın, yılın en iyi tatil sezonunda, kendinize gerçek bir hediye vermenin vakti geldi. Halkidiki yarımadasında bulunan lüks mülklerimiz, güzelce tasarlanmış yazlıklarımız unutulmaz bir ortamda günlük yaşamdan uzak kalmak için size fırsat sunuyor. Hayallerinizi süsleyen villada, kendinizi dinlendirebilir, bir yelkenli gemi ile Ege Denizi’ni keşfedebilir, veya özel bir jet ile Yunanistan’ın üzerinden uçup maceraperest ruhunuza meydan okuyabilirsiniz.

Tesislerimizde sunduğumuz yaşam kalitesi yazlarınızı muhteşem bir tatil deneyimi haline getiriyor. Yunanistan Halkidiki’deki benzersiz sahil villalarımızın rezervasyonunu Halkidikivilla.com üzerinden yapın ve rahatınızı ikiye katlayın.

Türkçe konuşan yerel uzman ekibimiz, her isteğiniz için size yardım etmeye; ipucu ve ayrıntılar sunarak tatilinizi gerçek bir rüya haline getirmeye hazır.

Halkidikivilla.com ekibi size Selanik’te ve Halkidiki’de bulunan en iyi satılık gayrimenkulleri sunuyor. İhtiyaçlarınıza en uygun evi bulmak için tüm yasal işlemleri ekibimiz üstleniyor. Yunanistan yasalarına göre, 250.000 Euro ve üzeri mülk satın alan kişiye ve aile fertlerine oturma izni (vize) veriliyor. Firmamız aynı zamanda Selanik ve Halkidiki’de satılık oteller, satılık araziler, yeni inşaat projeleri ve satışa hazır sirketler gibi özel yatırım projelerinde uzmanlaşmıştır.

Selanik’te ve Halkidiki’de ofislerimiz bulunmaktadır. Müşterilerimiz tüm yasal işlemler için mutlak gizli statüye sahiptir. Size en iyi gayrimenkul danışmanlığı hizmetlerini sunmak için, eğer isterseniz yakından da tanışmak için, ekibimiz hizmetinizdedir.