Monday, February 4, 2019

Нова тенис школа на Рафаел Надал отваря врати в Халкидики - Гърция

Тенис школата на легендата Рафаел Надал ще открие врати през април 2019 и е рядка възможност за всички, които искат да усъвършенстват своите умения и да се забавляват в едно райско кътче на брега на морето. Независимо дали сте начинаещ или професионалист тенис центъра дава възможност да подобрите вашата техника и да станете още по-добър играч и партньор в тениса. 

С чисто нови съоръжения и експертни треньори новият тенис център използва същите методи на обучение, които помогнаха на Рафа да достигне до номер 1 в световната ранглиста.  

Програмата на школата се фокусира не само върху техническата и физическа подготовка на всеки играч - включва и елементи от лични методи и визия на обучение на самия Рафаел Надал.


Съоръжения на тенис центъра: 

  • 8 червени (глинени) тенис корта
  • Lounge 
  • Периоди на обслужване: април - октомври
  • Работно време: 08:00 - 22:00 часа
  • Резервации: чрез уебсайта на Сани, 


Тенис програми на всички нива и за всички възрастови групи ще бъдат на разположение на гостите, жителите и посетителите на района на Сани.

Всяка програма за тенис обучение, предлагана в тенис центъра Rafa Nadal, е персонализирана, висококачествена и провеждана от топ - сертифицирани треньори на Rafa Nadal Academy. Тези програми са разработили опростена методология за обучение, която е съобразена с индивидуалните нужди и има за цел да повиши силните страни, и в същото време работи за подобряване на слабите такива.


Тенис центърът Рафа Надал ще отвори врати през април 2019 г. с цел да посрещне играчи и играещи тенис семейства от цял ​​свят. 



Разервирайте вашия престой чрез нас www.halkidikivilla.com