Monday, June 20, 2022

Световната звезда Андреа Бочели ще закрие фестивала на Сани през август


Най-обичаният тенор в света Андреа Бочели ще закрие празничния фестивал на Sani Resort на 20 август вечерта - най-чаканото музикално събитие на лятото. Признат за символа на популяризирането на италианска музика, Бочели успява да издигне класическата музика на върха на световните музикални класации с албуми като "Romanza", "Sacred Arias", "Sì" и "Believe". 

Музикалният му талант е отличен чрез многото награди, които е получил, включително "Златен глобус".  Бочели е певецът, който счупи всички рекорди с разпродадените си билети за концерти по света. 



По време на блестящата си кариера той си сътрудничи с редица топ артисти и певци като Франко Дзефирели, Селин Дион, Елтън Джон, Дуа Липа и Ед Ширийн. Селин Дион за гласа му: „Ако Бог пее, гласът му трябва да звучи като на Андреа Бочели“. 

През 2020 г., на фона на пандемия, "оперният певец" представи "Music for Hope" в празната катедрала на Милано, и се превърна в едно от най-големите изпълнения на музика на живо за всички времена.  

Фестивалът Сани изпитва огромна чест да посрещне артист от такъв световен ранг и да представи концерт, който ще отбележи 30 годишния юбилей от историята на фестивала!

Билети - Моля, натиснете тук! /ограничен брой, побързайте/

Настанявания в района на Сани - луксозни вили под наем.