Monday, April 8, 2019

Вила Елиза - новата перла в нашата колекция крайбрежни вили

Вила на брега на морето Гърция
























Халкидики... Море, плаж, мирис на евкелипт и средиземноморски цветя. Няма нищо по-привлекателно от вила на брега на морето в Гърция, която предлага уединение и релакс и местоположение - само на няколко метра от оживеното гръцко селце на ръкава Касандра, което е пълно с туристи, ресторанти и прекрасни кафенета през лятото. 

Това е вила Елиза, най-новото попълнение в колекцията ни вили на брега на морето в Халкидики, Гърция. www.halkidikivilla.com

Вила в Гърция на плажа

























Тази кокетна красива малка вила има своята фамилна история. А ние определено обичаме да слушаме разказите на собствениците и да имаме по-близка връзка с тях, когато става въпрос за избор на имот. Нещото, което ни направи голямо впечатление, и не сме виждали никъде другаде е, че на вратите на спалните на вилата има номера, точно както са каютите в корабите. Оказа се, че Вила Елиза е била собственост на италиански мореплавател, а сега се управлява от неговите наследници - гръцко-италианско семейство, които са внесли от културата и на двете държави. И така те са успели да запазят автентичността и да представят по най-простичък начин атмосферата на морето и средиземноморския начин на живот без излишна помпозност. (Това което осезателно липсва напоследък сред новите построени имоти)

Прекрасни качествени дървени подове, цветове на синьо и бяло, красиви морски декорации, лен и памучен текстил, мраморна баня, корабните лампи, незабравима морска гледка...  Това са само малко от нещата, с които ни грабна този имот. 

Къща под наем на плажа Гърция


В предната й част е нейният "дек", който прилича на пауба на кораб. На него са разположени удобни шезлонги, чадъри и прекрасни градински мебели - помощни масички и цветя, а най-отпред е специалното огнище, което може да палите вечер и да се насладите на невероятна атмосфера, слушайки морските вълни. 

Тъй като за нас всеки детайл е важен, направихме си труда да се информираме какво е въздушното течение вечер и сутрин, и в случая то е идеално. Сутрин вятърът духа в посока къщата, по време на закуската ви и когато имате нужда от свежестта на морето, а вечер в обратна посока, точно когато искате да запалите това огнище. 

Вилата се състои от 2 етажа, всеки със самостоятелен вход. Това е много удобно ако сте решили да почивате 2 семейства и искате да имате автономност и уединение.

Първият етаж разполага с 2 двойни спални с директен достъп до градината. Високите френски прозорци дават светлина и гледка към морето, а кухня с барплот и всекидневна с маса за хранене са на разположение за вашия комфорт. На това ниво има и една баня с душ/WC

Къща под наем Гърция

Вторият етаж се състои просторен хол с гледка към морето, камина, голяма веранда с външна мебел и шезлонг за релакс, 2 спални, още една малка кухня, баня/WC. Една от спалните е ΚΙΝG size големина. 

Едни от най-големите привилегии на тази къща са сенчестият кът за хранене и барбекюто, които са изключително удобни за вашите обяди и вечери. С гредка към морето и в традиционен гръцки стил, този кът ще направи почивката ви пълноценна. Вие ще може да се събирате с приятели и семейството си всяка вечер и да се насладите на един истински средиземноморски начин на живот в уединение и с гледка към плажа.



Ако не ви се готви - само на няколко метра са заведенията, които предгата доставки на място. Или може да излезете и да се потопите в истинската гръцка вечерна атмосфера. Изобът е ваш.

Вила под наем Гърция на плажа
Вилата предлага директен достъп до плажа, само на няколко метра от двора й. Външен душ, чадъри и шезлонги, баскетболно игрище, паркинг за 2 коли, wi-fi, прекрасна зелена площ пред и зад къщата са на вашите услуги. 

Супермаркет, кафета, магазини - само на 200 м от вилата. 

вила в Халкидики
вила на плажа Халкидики