Thursday, July 12, 2018

Оферти за септември - вили на брега на морето в Гърция
Тази прекрасна крайбрежна вила в района на Ханиоти е с директен достъп до плажа и невероятна гледка към морето и залива Торонеос. 

Вилата предлага релаксиращ двор с палми, борови дървета и цветя. Основната атракция на градината – басейн.

На партерния етаж: просторна дневна с камина, трапезария и напълно оборудвана кухня, една (1) спалня с баня (душ) и тоалетна. Едно от основните предимства е директния достъп до голяма дворна тераса, която увеличава жилищна площ на сградата –  много удобно за хранене или релаксиране в компанията на чаша кафе.

На първия етаж: 2 (две) спалня с двойно легло и една спалня с две единични легла, две бани, едната от които в основната спалня. Всички стаи са оборудвани с климатик, като една от тях е с вентилатор. Максимален брой на гостите – 8.

За повече информация Крайбрежна вила Ханиоти

Съвременните удобства, които предлага вила Касандра гарантират приятен и спокоен престой през цялата година.

Самостоятелната вила е проектирана и конструирана с цел да предложи пълно удобство на гостите си със своите  3 спални, лоби помещение, просторна всекидневна с камина, трапезария 1 кухни, 2 бани.

Вила Касандра е отличен изброр за всички, които желаят да се наслаждят на златистия пясък , топлото слънце и кристално чисти води. Като в същото време  предлага неповторим релакс във вилната зона на Полихроно и Ханиоти .

За повече информация Крайбрежна вила Касандра


Първо ниво: 1 спалня/суита с вътрешни wc/баня, екипирани с джакузи и музикална система.  В стаята има и малък хол, кухня (екипирана) и директен достъп до басейна и градината.

1st етаж: 3 спални/суити с вътрешни wc/бани. Всички спални/суити имат малък хол, екипирани кухни, директен достъп до балкона с невероятна гледка към морето и басейна.

Външната част на вила Атена разполага с 2 луксозни кътове за вечеря/обяд в района на басейна, както и напълно оборудвано барбекю.

Гостите могат да се насладят на приятна музика, която идва от музикалната система на вилата, релаксирайки с чаша питие около басейна.

За повече информация Вила Атина Касандра

*Всички вили са с минимален период на резервация от 7 нощувки.

Насладете се на една незабравима почивка в Халкидики...