Wednesday, May 7, 2014

Луксозни вили под наем с частен басейн недалеч от брега на морето Халкидики

Нашите вили под наем в Халкидики са идеален вариант да превърнете почивката си във ваканция на мечтите си. Лятото, като най-добър ваканционен сезон, е идеалният момент да се отдадете на истинска почивка. 

Намираща се на прекрасния полуостров Халкидики, нашата колекция от красиви ваканционни вили, предлага отлична възможност да се измъкнете от уморителното ежедневие и да се впуснете в една наистина незабравима авантюра. 

Предлагаме ви комплекс от 6 луксозни вили  ( с 2, 3 или 5 спални ) са с гледка към морето, недалеч от селцето Палиури – 2,5 км.

Всяка от вилите разполага с 2 или 3 етажа, много просторни помещения, частен басейн с шезлонги, тераси и градина със зеленина, климатици, сателитна телевизия  Wi-Fi .

Тъй като всяка една от вилите се намира недалеч от плажа, комплексът предлага удоволствието да достигате до морето без необходимостта да пътувате с автомобил.

Цена на вила с 3 спални през месец юни - 300 евро/на вечер.

Лукозна вила под наем ХалкидикиВнимателното проучване на пазара ни показа, че екологично насочени туристически услуги на практика липсват. Затова, основната ни бизнес насока е да създадем алтернативи на традиционния туризъм. Отдаваме под наем луксозни къщи за почивка, разположени в екологично чисти райони, като подкрепяме и адмирираме опазването на околната среда.

За повече информация - www.halkidikivilla.com


No comments:

Post a Comment