Tuesday, August 13, 2013

Семейна вила на брега на морето в Ханиоти - Халкидики
Вила A

Вилата разполага с 3 спални, просторна всекидневна с веранда, гледаща към плажа, с 2 бани (една голяма и една малка), кухна свързана с всекидневната. Къщата е на две нива, като входа на първото са разположени 2те спални помещения, кухнята, всекидневната и голямата баня, а на второто ниво – още една спалня и една по-малка баня. На огромната веранда свързана към всекидневната може да се насладите на прекрасна гледка към морето и плажа, докато закусвате, вечеряте или просто си почивате . Верандата разполага с маса за хранене за 6 човека, а модерната кухня е напълно екипирана с всичко необходимо, както и машина за миене на чини, пералня машина и т.н. Вилата е напълно климатизирана, с безплатен безжичен интернет, кабелна телевизия, дори и отопление за през зимата.Очарователната градина пред вилата е екипирана напълно с външни душове, масички, столове, чадъри и шезлонги. На ваше разположение е също и барбекю, частен паркинг с навес. Плажът е точно на 5 метра от градината на вилата и е идеален за семейства с малки деца – напълно безопасен и много релаксиращ.Апартамент-градина

Удобен и просторен апартамент за 7 човека, без стълби, лесно достъпен, направо с изход към градината и плажа. Притежава всекидневна и кухна свързани в едно общо помещение, 3 спални и баня. Подходящ за 5 възрастни и 2 деца. Апартаментът е напълно климатизиран, а кухнята е напълно екипирана с всичко необходимо, както и миална машина, кабелна телевизия, безплатен безжичен интернет.

Очарователната градина пред вилата е екипирана напълно с външни душове, масички, столове, чадъри и шезлонги. На ваше разположение е също и барбекю, частен паркинг с навес. Плажът е точно на 5 метра от градината на вилата и е идеален за семейства с малки деца – напълно безопасен и много релаксиращ.

Може да използвате и каменно барбекю. Плажът е точно на 5 метра от градината.

Перфектно място за вашто семейство!
За резервация: info@halkidikivilla.com
За информация: www.halkidikivilla.com


No comments:

Post a Comment